Help Autism

Help Autism

Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă @ Bucovina Ultra Rocks ~ 2024

Bucovina Ultra Rocks este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină.

Tabăra Incluzivă @ Maratonul 1 Decembrie ~ 2023

 

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”.

Făuritor de Viitor @ Bucharest Marathon 2023
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis
Tabăra Incluzivă @ Bucovina Ultra Rocks ~ 2023
Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumet
Tabăra Incluzivă @ Brasov Marathon ~ 2023

Brașov Marathon te invită să-ți testezi limitele și să descoperi munții din împrejurimile Brașovului la una dintre cele 3 curse de alergare montană cu start din zona istorică a orașului, din Piața Sfatului.

 

Tabăra Incluzivă @ Vidraru Bike Challenge ~ 2023

Vidraru Bike Challenge este o competiție de ciclism adresată iubitorilor de natură, munte, sport în aer liber, la care pot participa atât cicliști montani de performanță cât și amatori.
Organizator este Asociația Sportivă Adventuremania.

Tabăra Incluzivă @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2023

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Tabăra Incluzivă @ Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2023

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 12 va avea loc pe data de 2 aprilie 2023.

Tabăra Incluzivă @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Tabăra Incluzivă @ Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!