Help Autism

Help Autism

Tabăra Incluzivă @ Bucovina Ultra Rocks ~ 2023

Dată: 30 July 2023
Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumet
[ Show more ]

6

Galantomi:

35

Donații:

4,231 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumetii din Rarau – Giumalau si regiunea Bucovina. Fiecare cursă se desfășoară într-o singură etapă, într-un ritm nedefinit într-un timp limită.

  • ULTRA ROCKS: în jur de 110 km lungime cu 6.610 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 30 de ore. 
  • 4 SUMMITS: în jur de 88 km lungime cu 5.840 metri diferență de înălțime, pleacă de la Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită 24 de ore. 
  • STÂNCILE DOAMNEI : în jur de 48 km lungime cu 3.130 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 12 ore. 
  • ROCKY : aproximativ 33 km lungime cu 1.880 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 8 ore. 
  • RUMBLE ROCK: în jur de 15k cu o diferență de înălțime negativă de 800 de metri, începe din zona Rarău 5 ore limită. 
  • Provocare RUNC : aproximativ 5 km lungime cu 550 de metri diferență de înălțime, începe din Câmpulung Moldovenesc în semiautonomie, timp limită 2h.