Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie @Help Autism

 

Victor Mot Help Autism

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și familie,

Alerg de la vârsta de 14 ani, alergarea fiind una din marile mele pasiuni.

Anul acesta, la Bucovina Ultra Rocks, voi alerga cursa Ultra Rocks de 110 km, o cursă grea de anduranță, pe care anul trecut am finalizat-o în 24 de ore. M-am hotărât ca această cursă să fie dedicată unei cauze cunoscută de mine, cea a copiilor cu autism din România. Cunoscând din cercul de apropiați ai mei, ce înseamnă un copil cu autism, această cauză îmi este foarte dragă și personală mie.

Implică-te alături de mine și donează pentru construirea primei tabere din România dedicată copiilor cu orice tip de (diz)abilitate. Deși obiectivul este unul măreț, pas cu pas ajungem mai aproape la îndeplinirea acestui vis, un vis în care orice copil se poate bucura de momentele unice dintr-o tabără de vară! Acest lucru se poate numai cu susținerea oamenilor de bine de lângă noi!

Mulțumesc,

Victor


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

SUSŢIN PROIECTUL

Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumetii din Rarau – Giumalau si regiunea Bucovina. Fiecare cursă se desfășoară într-o singură etapă, într-un ritm nedefinit într-un timp limită. ULTRA ROCKS: în jur de 110 km lungime cu 6.610 metri diferență de înălțime, pleacă din Câ

 

2 Donații

28 Jul 2023

Anonymous

100 RON
Sa fie cu folos copiilor cu autism
28 Jul 2023
Victor Mot : Help Autism
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie @Help Autism