Help Autism

Help Autism

"Spre tărâmul fericirii!" cu Mălin pentru George

Status: Inchis

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori, peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astăzi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie de tine.

[ Show more ]

4,000 RON

Sumă:

2

Galantomi:

20

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astazi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie.

George, este un pitic de 4 anişori care zilnic vine in Centrul Casa Soarelui să înveţe să vorbească, să fie atent să ne poată privi in ochi şi să inveţe aşa cum şi eu m-am străduit ani de zile să înţeleagă lumea din jur şi să poată cândva vorbi si mulţumi celor care l-au ajutat. După cum spune mami, George are autism, dupa cum spun eu, George este un pitic la fel ca oricare altul care are nevoie de noi cei din jur pentru a reuşi. Pentru ca el să poată învăţa Help Autism, acolo unde eu voi lucra când voi fi mare, prin programul Părinte pentru Părinte a facut posibil ca peste 180 de părinţi care primeau susţinere asociaţiei pentru copilul lor să dăruiască din implicarea lor şi altor copii. Aşa s-a născut Casa Soarelui şi aşa George alături de alţi 21 pitici pot veni zilnic să înveţe.

George a avut ghinionul să fie diagnosticat în urma cu mai bine de 1 lună cu leucemie, gradul I, şi aşa cum zice mami el nu prea mai are globule roşii, cele albe i le papă. Dar, nu vă ingrijoraţi…vestea bună este ca George ne are pe noi!"