"Spre tărâmul fericirii!" cu Mălin pentru George

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astazi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie.

George, este un pitic de 4 anişori care zilnic vine in Centrul Casa Soarelui să înveţe să vorbească, să fie atent să ne poată privi in ochi şi să inveţe aşa cum şi eu m-am străduit ani de zile să înţeleagă lumea din jur şi să poată cândva vorbi si mulţumi celor care l-au ajutat. După cum spune mami, George are autism, dupa cum spun eu, George este un pitic la fel ca oricare altul care are nevoie de noi cei din jur pentru a reuşi. Pentru ca el să poată învăţa Help Autism, acolo unde eu voi lucra când voi fi mare, prin programul Părinte pentru Părinte a facut posibil ca peste 180 de părinţi care primeau susţinere asociaţiei pentru copilul lor să dăruiască din implicarea lor şi altor copii. Aşa s-a născut Casa Soarelui şi aşa George alături de alţi 21 pitici pot veni zilnic să înveţe.

George a avut ghinionul să fie diagnosticat în urma cu mai bine de 1 lună cu leucemie, gradul I, şi aşa cum zice mami el nu prea mai are globule roşii, cele albe i le papă. Dar, nu vă ingrijoraţi…vestea bună este ca George ne are pe noi!"

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

20

Suma:

4,000 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2014

Dăruiește ziua ta ~ 2014

In beneficiul: "Spre tărâmul fericirii!" cu Mălin pentru George

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

4,000 RON

Suma:

2

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Dar din dar se face Rai!

Prieteni, rude, cunoscuti, admiratori, fani FUN SCIENCE.. se apropie ziua mea!!!! Pe 9 august avem din nou prilej de bucurie si de daruire!  Imi dor

2,510 RON Target
1,110 RON Suma
3 Donatii
44.223107569721% Complete

Mălin Bololoi – îmi dăruiesc ziua de naştere lui George

Mami m-a învăţat că ziua de naştere este despre a petrece momente frumoase alături de prieteni şi nu despre cadouri. Exact cum a spus ea şi m-

4,000 RON Target
2,890 RON Suma
17 Donatii
72.25% Complete