Dialogurile Sufletului - Împreună pentru cauza copiilor cu autism

 

39.7% Complete
1,985 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Miracolul muzicii este, deopotrivă, și miracolul bunătății și al bucuriei. Frumusețea sonoră poate îmbogăți culorile din sufletele copiilor cu autism, într-o sinestezie a generozității. Acestea sunt mesajele din spatele proiectului muzical “Suflet în culori”, derulat începând din anul 2014 de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, care și-a propus să ofere sprijin pentru persoanele aflate în dificultate și să ajute Asociația Help Autism în obiectivul său de a susține recuperarea copiilor diagnosticați cu autism.

M-am alăturat acestui proiect de la bun început, mai întâi ca spectatoare și iubitoare a muzicii, fascinată de nivelul artistic excepțional oferit de concertele și momentele muzicale ale marilor artiști invitați, apoi, din dorința de a susține și mai mult o astfel de inițiativă splendidă și valoroasă, m-am alăturat ca jurnalistă, într-un parteneriat media, iar după aceea, încă și mai mult, ca prezentatoare a uneia dintre ediții și, din 2018, ambasadoare a Asociației Help Autism.

Susțin din tot sufletul și ediția de anul acesta a proiectului “Suflet în culori”, o ediție online, în care marii artiști care au contribuit la crearea unor momente artistice de mare valoare în săli de spectacol la edițiile anterioare ale proiectului, mi-au acordat interviuri luminoase, autentice, generoase într-o serie de Dialoguri ale sufletului... Și vă invit cu toată credința să dați generozitatea mai departe, prin donații, cât de mici, care să ajute copiii cu autism în continuarea terapiilor de recuperare, de care au atât de mare nevoie. Darurile se prescimbă în alte daruri și toate, la un loc, cum spune expresia limbii române, se fac Rai, generozitatea se întoarce la noi și frumusețea muzicii vindecă, iată, în mii și mii de feluri.

Sunt Alice Năstase Buciuta, scriitoare și jurnalistă, mamă și femeie implicată în bunul mers al lumii, adoratoare a muzicii și susținătoare a cauzelor nobile. Vă invit, vă propun, vă rog să dăruiți pentru cauza copiilor cu suflet în culori minunate și vă mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

SUSŢIN PROIECTUL

Help Home

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă. 

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă. 

Împreună îi putem ajuta să spună Pot Singur! 

Copiii și adolescenții cu autism au nevoie de atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea noastră. În aprilie - luna dedicată autismului, mari artiști români ai scenelor naționale și internaționale au înțeles acest mesaj și au ales să își folosească puterea pentru a dărui ATENȚIA minților diverse. Le suntem recunoscători pentru acest gest atât de necesar care te-a adu

 

10 Donații

Anonymous

100 RON
07 May 2021

Roxana Constantinescu

500 RON
Alinare...
27 Apr 2021
Din suflet. Pentru suflet.
27 Apr 2021

Anonymous

200 RON
26 Apr 2021

Laura Elena Copaciu

150 RON
23 Apr 2021
09 Apr 2021
07 Apr 2021
06 Apr 2021
Succes in acest proiect !
06 Apr 2021
Apreciez initiativa ! Succes!
06 Apr 2021
Alice Năstase Buciuta : Help Autism
Dialogurile Sufletului - Împreună pentru cauza copiilor cu autism