Help Autism

Help Autism

Un dar necesar pentru Help Home

Dată: 31 December 2021
Copiii și adolescenții cu autism au nevoie de atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea noastră. În aprilie - luna dedicată autismului,
[ Show more ]

1

Galantomi:

10

Donații:

1,985 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Copiii și adolescenții cu autism au nevoie de atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea noastră. În aprilie - luna dedicată autismului, mari artiști români ai scenelor naționale și internaționale au înțeles acest mesaj și au ales să își folosească puterea pentru a dărui ATENȚIA minților diverse. Le suntem recunoscători pentru acest gest atât de necesar care te-a adus pe tine, iubitor de muzică și cultură, mai aproape de frumusețea minților aparte.

Te invităm să faci la rândul tău #UnDarNecesar oferind copiilor cu autism SUSȚINEREA ta printr-o donație care se va transforma în sprijin real pentru adolescenții cu autism care urmează programele de terapie în Help Home.

Împreună îi putem ajuta să spună POT SINGUR.

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă.

Te invităm să ajuți tinerii din Help Home să spună POT SINGUR oferind un dar necesar și să urmărește cu inima deschisă seria de întâlniri virtuale ce se vor desfășura sub genericul “Dialogurile sufletului. Alice Năstase Buciuta în dialog cu…”.

Pe tot parcursul lunii aprilie publicul se va putea întâlni cu dirijorul Gabriel Bebeșelea, sopranele Laura Tătulescu, Leontina Văduva și Rodica Vica, tenorul Ștefan Pop, mezzosopranele Roxana Constantinescu și Andreea Iftimescu, baritonul Vlad Crosman, violoniștii Remus Azoiței, Clara Cernat și Vlad Maistorovici, violoncelistul Marin Cazacu, pianiștii Luminița Berariu, Mara Dobrescu, Thierry Huillet și Diana Ionescu și Anna Katharina Scheidereiter, CSR-Manager Kaufland România.

Vă mulțumim în numele nostru și tinerilor cu autism că sunteți alături în demersul nostru de a construi un viitor în care mințile aparte fac în mod real parte din comunitate! Descoperă universul lor pe www.helpautism.ro