Help Autism

Help Autism

Help Home

Status: Fundraising

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă. 

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă. 

Împreună îi putem ajuta să spună Pot Singur! 

[ Show more ]
5.45% Complete

2,725 RON

Sumă:

4

Galantomi:

20

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ce facem în Help Home?

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă.

Training focusat pe autonomie și pe abilitățile de autoservire

Încurajarea independenței și încrederea în abilitățile personale

Focus pe abilități personale și orientarea lor spre câmpul muncii

Crearea cadrului pentru apartamente tutoriale - locul unde cândva adulții cu autism pot locui împreună.