Făuritor de Viitor @Bucovina Ultra Rocks 2024

 

HELP AUTISM Help Autism

2% Complete
200 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
2
Donații
39
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

RO:

Construim prima tabără incluzivă, un proiect al Asociației Help Autism, prima tabără din România care va oferi acces complet tuturor persoanelor cu abilități și dizabilități diverse și are ca scop oferirea unor oportunități educaționale și de dezvoltare pentru copiii și tinerii cu orice fel de (diz)abilitate. Ne propunem să construim un viitor mai luminos pentru acești copii, oferindu-le acces la programe educaționale specializate, instruire vocațională, integrare socială și sprijin în dezvoltarea abilităților necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Susține chiar astăzi proiectul Help Autism!

Cu fiecare donație devii Făuritor de Viitor în cadrul competiției Bucovina Ultra Rocks 2024! 

___________

ENG:

We are building the first Inclusive Campsite of Help Autism NGO, being the first campsite in Romania that will offer full access to all people with various abilities and disabilities and aims to provide educational and development opportunities for children and young people with any kind of (dis)ability. We aim to build a brighter future for these children by providing them with access to specialized educational programs, vocational training, social integration and support in developing the skills needed to reach their full potential.

Support the Help Autism project today!

With every donation you a become a Future Maker in the Bucovina Ultra Rocks 2024 competition!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

SUSŢIN PROIECTUL

Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumetii din Rarau – Giumalau si regiunea Bucovina. Fiecare cursă se desfășoară într-o singură etapă, într-un ritm nedefinit într-un timp limită. ULTRA ROCKS: în jur de 110 km lungime cu 6.610 metri diferență de înălțime, pleacă din Câ

 

2 Donații

Anonymous

100 RON
12 iul. 2023
12 iul. 2023
HELP AUTISM : Help Autism
Făuritor de Viitor @Bucovina Ultra Rocks 2024