Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie

 

Ioan Catalin Help Autism

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociația Help Autism susține constant peste 700 de copii și adolescenți diagnosticați cu TSA –Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 8 centre (în București, Târgoviște și Suceava) și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare și advocacy, căutăm să oferim constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.

Începând din acest an, ne-am propus să construim prima tabără incluzivă din România, un spațiu al cărui scop este de oferii tuturor copiilor și tinerilor, indiferent de abilitate sau dizabilitate, posibilitatea de a participa într-o tabără. Mai exact, aceste tabere au scopul de a crea un mediu în care copiii să interacționeze, să se joace împreună și să exerseze abilități pe care în centre sau acasă nu au ocazia să le pună în practică. Excursiile scurte, mini-taberele și taberele integrative sunt esențiale pentru copiii cu minți aparte. Sunt un spațiu de exersat viața reală și un loc de legat prietenii.

Puteți citi mai multe despre tabără și despre schimbarea avută în urma procesului de INTEGRARE aici: https://helpautism.ro/fauritorideviitor

Eu pedalez în echipa portocalie și susțin construirea primei tabere incluzive din România.

Vino și tu și susține cauza copiilor cu autism printr-o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

SUSŢIN PROIECTUL

Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Vidraru Bike Challenge este o competiție adresată atât pasionaților de sport si activități de outdoor, cât și cicliștilor de performanță. Competiția va cuprinde 3 trasee de MTB cu dificultăți diferite, după cum urmează: 34, 52 și 90 km: Tura lungă – maraton are 90 km și o diferență de nivel de 2400m. Cursa de 90 km reprezintă proba în Cupa Națională a României de XCM.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ioan Catalin : Help Autism
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie