Daniela Bololoi - Help Autism

Cel mai frumos cadou de ziua mea

4,000 RON Donatii stranse
100% Complete
4,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De mica am simtit ca ziua de nastere este o zi speciala si in fiecare an a fost asa cum am simtit. La fel va fi si in acest an, speciala cu ajutorul vostru. Anul acesta imi doresc ca 2 familii cu situatie materiala grea, inscrisi in Asociatia Help Autism sa poata merge in tabara de dezvoltare personala organizata la finalizarea modului de dezvoltare personala pentru parintii Help Autism, pentru ca au avut curajul sa dea piept cu ei insisi si cu emotiile lor. 

Acum 3 ani, Cosmin, baietelul familiei Georgescu ne calca pragul pentru a incepe o lupta impreuna cu parintii lui. In toti acesti ani au invatat ca pentru a-l ajuta pe Cosmin trebuie mai intai sa se ajute pe ei ca sa poata razbate calea catre recuperarea copilului lor. Denis, baietelul familiei Feraru si-a inceput drumul spre recuperare acum un an si jumatate, timp in care parintii lui au invatat ca impreuna pot face fata provocarilor venite odata cu diagnosticul.  Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Daniela

2,900 RON
La multi ani!
06 Jun 2017
La multi ani!
03 Oct 2016
La multi ani frumosi si plini de realizari, draga noastra nasica!
27 Sep 2016
La multi ani!
27 Sep 2016