Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniela Bololoi Help Autism

100% Complete
4,000 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De mica am simtit ca ziua de nastere este o zi speciala si in fiecare an a fost asa cum am simtit. La fel va fi si in acest an, speciala cu ajutorul vostru. Anul acesta imi doresc ca 2 familii cu situatie materiala grea, inscrisi in Asociatia Help Autism sa poata merge in tabara de dezvoltare personala organizata la finalizarea modului de dezvoltare personala pentru parintii Help Autism, pentru ca au avut curajul sa dea piept cu ei insisi si cu emotiile lor. 

Acum 3 ani, Cosmin, baietelul familiei Georgescu ne calca pragul pentru a incepe o lupta impreuna cu parintii lui. In toti acesti ani au invatat ca pentru a-l ajuta pe Cosmin trebuie mai intai sa se ajute pe ei ca sa poata razbate calea catre recuperarea copilului lor. Denis, baietelul familiei Feraru si-a inceput drumul spre recuperare acum un an si jumatate, timp in care parintii lui au invatat ca impreuna pot face fata provocarilor venite odata cu diagnosticul.  Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

Daniela

2,900 RON
La multi ani!
06 iun. 2017
La multi ani!
03 oct. 2016
La multi ani frumosi si plini de realizari, draga noastra nasica!
27 sept. 2016
La multi ani!
27 sept. 2016
Daniela Bololoi : Help Autism
Cel mai frumos cadou de ziua mea