Daniela Bololoi - Help Autism

Zic DA!

11,450 RON Donatii stranse
76.333333333333% Complete
15,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La 41 de ani, mă mărit. Nu vrem casă de piatră, ci îmbunătățiri în centrele Help Autism.

Am crezut că 40 este pragul de foc, vârsta la care anul trecut am simțit că am trecut prin multe, dar îmi lipseau poate tot atâtea. Nici nu-mi imaginam că în doar 2 luni de la ziua mea, viața mi se va schimba. Un an peste 40 și simt totul mai așezat, cumulul acela de împlinire, tihnă și împăcare pe care cred că nu l-am întâlnit niciodată, pentru că am întâlnit omul potrivit.

Chiar în ziua în care împlinesc 41 de ani, mă mărit! Îmi donez ziua de naștere, dar și nunta pentru a aduce în centrele Help Autism confortul și tihna de care au nevoie terapeuții și copiii pentru a face zi de zi progrese în terapie.

Puteți să-mi urați „la mulți ani” mie și „Casa de piatră” mie și lui Sorin direct la telefon și să faceți un dar prin galanton. Casa noastră este acolo unde suntem noi, pentru copiii din centrele Casa Soarelui, Mălin, Delea Nouă, Târgoviște și Suceava, casa este mai trainică cu utilitățile și jucăriile educaționale necesare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

La multi ani si multa fericire!
04 Oct 2018
va dorim sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa ca sufletele voastre! sa fie intr- un ceas bun!
28 Sep 2018

Anonymous

150 RON
Din suflet pentru oameni de suflet ❤❤❤ Multa fericire si putere sa continuati !
28 Sep 2018

Prietenii vostri

8,000 RON
28 Sep 2018