Inot, biciclesc si alerg pentru copiii cu autism

 

Dan Zupu Help Autism

21.25% Complete
850 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ce sa nu recunosc? N-a fost ideea mea cu strangerea de fonduri. Dar mi-ar fi placut sa fie. O prietena m-a impulsionat sa strang niste bani pentru organizatia Help Autism, ca sa « nu ma antrenez degeaba ». Idee foarte buna. Asa ca in timp ce inot, biciclesc sau alerg pentru competitia de triatlon Ironman Mont-Tremblant, sper sa pot strange cat mai multe donatii pentru copiii autisti si sa le facem impreuna o viata mai frumoasa.

O competitie de triatlon Ironman consta in 3800 metri inot, 180 km biciclit si 42.2 km alergat. Sper sa pot termina aceasta cursa; este o mare provocare pentru mine.

Multumesc tuturor celor care au donat pentru Help Autism, prin intermediul profilului meu,  si celor care doar au vizitat aceasta pagina.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

http://www.ironman.com/triathlon/events/americas/ironman/mont-tremblant.aspx#axzz369TItb5Z

 

7 Donații

Felicitari Dane! Esti un model demn de urmat!
25 Aug 2014
succes Dane
31 Jul 2014
Succes frate-miu!
10 Jul 2014
Bafta Dane!
10 Jul 2014
Mult succes Dane si spor la antrenament!
08 Jul 2014
08 Jul 2014
Succes Dan !
08 Jul 2014
Dan Zupu : Help Autism
Inot, biciclesc si alerg pentru copiii cu autism