Florin Zamfir - Help Autism

Florin Zamfir se-ncumetă să "biciclească" pentru copiii cu TSA

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De obicei nu sunt foarte consecvent în ceea ce fac, dar când acel ceva vine din pasiune și convingere, sunt întotdeauna sigur că reusesc, iar acesta este un sentiment foarte plăcut.

Acum acel ceva este dorința mea de a sprijini copiii diagnosticati cu TSA, participând la Rocket Bike Fest în data de 1 iunie 2014!

Mă simt onorat să pot face asta și te convoc și pe tine la o mică donație, oricât ar fi ea de mică… Împreună putem să ne bucurăm de o lume mai bună! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Rocket Bike Fest Editia a III-a ~ 2014

Concursul de ciclism cross country organizat de Asociația Help Autism și BikeXpert revine cu două ediții și anul acesta în Pădurea Cernica. Vă așteptăm cu mic cu mare, avem piste și distra

2 Donatii

29 May 2014
Am spart gheta !! Sa pedalezi cu zambetul pe buze si cu gandul ca faci un gest nobil. Ma inclin bre Poftim :)
28 May 2014