Alerg pentru o lume normală!

 

Roxana Popa Help Autism

62% Complete
620 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii cu autism au nevoie de normalitate!

Alerg pentru ei și pentru visele lor. De a fi tratați ca și copii speciali, nu cu nevoi speciale!

În data de 7 Mai 2022 voi alerga în cadrul evenimentului Bucharest Half Marathon, iar cu această ocazie îmi doresc ca toți km alergați de mine să se transforme în donații pentru a oferi copiilor cu autism terapie gratuită prin Asociația Help Autism. 

Mulțumesc,

Roxana 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

7 Donații

19 May 2022

Anonymous

150 RON
18 May 2022
18 May 2022
08 May 2022
07 May 2022
Roxana Popa : Help Autism
Alerg pentru o lume normală!