Mircea Ionescu - Help Autism

Erou de o zi pentru Maia

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mesajul de mai jos vine de la o prietena pe care am cunoscut-o la un fost loc de munca si imi da oportunitatea de a fi un mic erou de ziua mea.

Puteti sustine Asociatia Help Autism si prin redirectionarea 3.5% din impozitul pe profit, conform linkului de mai jos.

"Buna Mircea! La multi ani! Vin catre tine anul acesta cu rugămintea de ajutor privind completarea formularului 3.5% pt Maia mea (avem autism). Anul acesta completarea se face direct online pe platforma Asociatiei Help Autism. Dacă ma poti ajuta cu completarea și sharuirea către prieteni, rude, colegi doritori sa ajute va rămân profund recunoscătoare! Link-ul este: https://helpautism.ro/formular230/RO82BACX0000000843775069 "

Ganduri bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Anonymous

75 RON
28 Jan 2021