Camelia Stoian - Help Autism

Cel mai frumos cadou de ziua mea

900 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Pentru prima data, anul acesta am decis sa imi donez ziua de nastere unei cauze speciale.

Imi doresc sa sustinem, impreuna, terapia copiilor cu autism , care au atata nevoie sa fie integrati in societate si sa depaseasca barierele impuse de o boala ce, cu mult efort, poate fi depasita.

Din pacate, acest efort se traduce, de cele mai multe ori, in necesitatea parintilor de a face  eforturi financiare uriase pentru a putea sustine tratamentul si terapia unui copil se sufera de autism. Si, tot din pacate, oricate eforturi ar depune, unii parinti se afla in imposibilitatea de a le oferi copiilor lor o recuperare constanta. Asa ca Help Autism vine in sprijinul lor. Haideti sa contribuim si noi, cu orice suma, oricat de mica.

Pentru cei care ma cunosc, stiu cat si de ce rezonez cu aceasta cauza, asa ca cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face anul acesta este sa fii alaturi de mine si sa donezi orice suma poti.

Iti raman profund recunoscatoare!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Rox

50 RON
06 Nov 2019
La multe realizări!
06 Nov 2019

Florin

65 RON
05 Nov 2019
La multi ani, fa Moldo!
05 Nov 2019

Anonymous

200 RON
02 Nov 2019

Anonymous

105 RON
La multi ani!!! Felicitari pentru gest si sper sa iti atingi obiectivele propuse, atat aici cat si in viata noastra! the husband :)
30 Oct 2019

Anonymous

80 RON
Beautiful people do beautiful things :*
27 Oct 2019
Laaaa Muuuulti Aaaani! <3 Iti doresc tot binele din lume! Si restul...o sa-ti spun cand o sa fim fata in fata!
25 Oct 2019