Povestea continua cu Malin din inima pentru Eva..

Salut, eu sunt Mălin, mă cunoașteti de anul trecut…mi-am donat ziua de naștere unui prieten drag. Cei 4000 de lei strânși cu ajutorul vostru, l-au ajutat să poată urma tratamentul, fiind diagnosticat cu început de leucemie.

Anul acesta mai am o poveste pe care vreau să o împart cu voi pentru ca, împreună, să împlinim visul unor părinți, care lupta pentru viața fetiței lor.

În urmă cu trei luni a venit pe lume micuța Eva-Ștefania, dar bucuria părinților a fost curmată de un crunt diagnostic, insuficiență cardiacă congestivă-anevrism SIA,DSA,DSV-8mm, stenoză pulmonară largă și hipertensiune pulmonară. Mai mulți oameni cu suflet i s-au alăturat și, cu ajutorul lor, micuța Eva a ajuns în Germania, unde o echipă de medici a operat-o pe inimă și i-au redat șansa la viață.

Primul zâmbet a venit la 10 zile după operație. Haideți să le dăruim părinților Evei milioane de zămbete…hmmm, oare cât costă un zâmbet?... asta nu știu, dar sigur, cu ajutorul vostru, vom reuși să le oferim pe toate!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

795 RON

Pagini fundraising

Din Inima Pentru Eva

Mami m-a învăţat că ziua de naştere este despre a petrece momente frumoase alături de prieteni şi nu despre cadouri. Exact cum a spus ea şi m-

4,000 RON Target
795 RON Suma
7 Donatii
19.875% Complete