Violeta, psiholog, susține copiii cu autism

 

5.1% Complete
51 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt psiholog și fac terapie cu copiii cu autism. Îi ajut să înțeleagă lumea noastră și să se descurce cât mai bine în ea. Dar pentru că pot, vreau să fac mai mult, vreau să ajut Asociația Help Autism să poată susține în continuare Programul Național Gratuit de Diagnostic și Evaluare. Poți face și tu asta printr-o donație! Atât de puțin pentru tine poate însemna foarte mult pentru un copil care suferă de autism.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

18 May 2014
18 May 2014
Am spart gheata !!
18 May 2014
Violeta Mihalascu : Help Autism
Violeta, psiholog, susține copiii cu autism