Violeta Mihalascu - Help Autism

Violeta, psiholog, susține copiii cu autism

51 RON Donatii stranse
5.1% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt psiholog și fac terapie cu copiii cu autism. Îi ajut să înțeleagă lumea noastră și să se descurce cât mai bine în ea. Dar pentru că pot, vreau să fac mai mult, vreau să ajut Asociația Help Autism să poată susține în continuare Programul Național Gratuit de Diagnostic și Evaluare. Poți face și tu asta printr-o donație! Atât de puțin pentru tine poate însemna foarte mult pentru un copil care suferă de autism.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

18 May 2014
18 May 2014
Am spart gheata !!
18 May 2014