Andrei Bumbea - Help Autism

Alerg pentru copiii Asociatiei Help Autism

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este prima data cand particip la o cursa intreaga de semimaraton. Odata cu asta, am ales sa sustin copiii Asociatiei Help Autism, fiind si un motiv pentru care imi doresc sa termin cursa intr-un timp onorabil.

Fii alaturi de mine si da o sansa copiilor diagnosticati cu autism la o viata normala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Am pornit la drum în 2010, atunci când piticul nostru, de doar 2 ani, a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist). Am crezut în copilul nostru, însa ce ne-a determinat să credem în șansa a cât mai multor copii cu autism, au fost colegii de serviciu, prietenii și mulți susținători. Sumele colectate, mai mari decât fondurile de care aveam nevoie pentru programul de recuperare al baiețelului nostru, ne-au determinat să incepem misiunea noastră.

 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2015

Noi credem intr-un stil de viata sanatos, in nevoia oamenilor de a-si depasi limitele pe toate planurile si in dorinta lor de a-si creste capacitatea fizica, psihica, intelectuala, emotionala. Valori

3 Donatii

16 mai 2015
15 mai 2015
15 mai 2015