Alerg pentru copiii Asociatiei Help Autism

 

Andrei Bumbea Help Autism

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este prima data cand particip la o cursa intreaga de semimaraton. Odata cu asta, am ales sa sustin copiii Asociatiei Help Autism, fiind si un motiv pentru care imi doresc sa termin cursa intr-un timp onorabil.

Fii alaturi de mine si da o sansa copiilor diagnosticati cu autism la o viata normala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Noi credem intr-un stil de viata sanatos, in nevoia oamenilor de a-si depasi limitele pe toate planurile si in dorinta lor de a-si creste capacitatea fizica, psihica, intelectuala, emotionala. Valorile noastre sunt: spirit de echipa, echilibru, fair play, emulatie, depasirea limitelor personale, pasiunea pentru ceea ce facem, constiinta si constienta de sine, respect pentru mediu si contributie p

 

3 Donații

16 May 2015
15 May 2015
15 May 2015
Andrei Bumbea : Help Autism
Alerg pentru copiii Asociatiei Help Autism