Alerg din nou pentru copiii Help Autism

 

Vlad Podeanu Help Autism

17.5% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca fost sportiv de performanta am fost mereu o persoana ambitioasa, care merge pana la capat atunci cand isi fixeaza un obiectiv. Sa alerg pentru cei de la Help Autism in cadrul Maratonului Bucuresti reprezinta o mare responsabilitate pentru mine, dar totodata este o ocazie de a le oferi o raza de speranta copiilor diagnosticati cu TSA.                                                        

Va multumesc din suflet pentru orice suma donata si va asigur ca micul vostru efort reprezinta enorm pentru acesti micuti greu incercati de soarta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

3 Donații

Multumesc Radu Voiculescu pentru donatie!
08 Oct 2014
04 Oct 2014
Cred cu tarie in cauza pe care o sustin la MIB
04 Oct 2014