Help Home

Status: Fundraising

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă. 

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă. 

Împreună îi putem ajuta să spună Pot Singur! 

5.13% Complete
Suma:

2,565 RON

Galantomi:

3

Donatii:

16

Target:

50,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Dăruiește ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Help Home

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

580 RON

Suma:

2

Galantomi:
6 Donatii
31 Dec 2021

Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

In beneficiul: Help Home

Copiii și adolescenții cu autism au nevoie de atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea noastră. În aprilie - luna dedicată autismului,

1,985 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii