Sara-Maria Nicoara - Help Autism

Vreau sa ajut viitori prieteni!

105 RON Donatii stranse
21% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am 4 ani și am participat la ediția a IV a Rocket Bike Fest, eveniment la care împreună cu mami și tati m-am simțit minunat și pentru organizarea căruia vreau să felicit Asociația Help Autism. Din punctul nostru de vedere a fost organizat impecabil.

In cadrul acestui eveniment am cunoscut un băiețel care a fost lăudat de toată lumea pentru că a strâns donații pentru Asociația Help Autism.

Știu că noi am fost la concurs și ne-am distrat ca să ajutăm niște copii care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Am aflat la concurs că pot ajuta și eu mai mult decât am făcut-o acolo!

Cum eu de mică donez jucărioare și hăinuțe copilașilor mai mici, m-am hotărât ca împreună cu mami sa povestesc tuturor rudelor și prietenilor de la gradinită, vecinilor și cunoscuților mei despre intenția mea de a ajuta și să îi conving că prin intermediul meu să sprijinim acești copii.

De asemenea, duminica 31 mai, în cadrul Rocket Bike Fest Editia aV-a, am decis să biciclesc susținând Asociația Help Autism!

Mă ajutați să ajutăm?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Rocket Bike Fest Editia a V-a ~ 2015

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenime

2 Donatii

Ionela ( Andrada ) Uzum

75 RON
Donatie de la Andrada
28 May 2015

razvan cretu

30 RON
Bravo, felicitari Sara!
27 May 2015