Vreau sa ajut!

 

Luca Maiorescu Help Autism

14.342857142857% Complete
502 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am aflat curand despre lumea copiilor cu autism. M-au impresionat oamenii care lupta din rasputeri pentru a le oferi copiilor o viata normala.
Vreau sa contribui si eu la aceasta misiune si sa lupt, atat cat pot, pentru aceasta cauza care m-a sensibilizat.
De aceea, pana pe 9 octombrie  voi fi turistul sportiv care va “alerga” pentru a castiga excursia oferita de agentia Christian Tour, respectiv trei zile la Bruxelles.
Recunosc, imi place mult sa calatoresc , insa de data aceasta, vreau sa daruiesc acest city break unui coleg din scoala mea care nu a zburat niciodata cu avionul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, având ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copii

 

7 Donații

09 Oct 2015
Te felicit, Luca, pentru implicarea ta la o varsta atat de frageda in a-i ajuta pe altii!
08 Oct 2015
Good Luck
06 Oct 2015
08 Oct 2015
06 Oct 2015
29 Sep 2015
29 Sep 2015