Vlad Podeanu - Help Autism

Alerg din nou pentru copiii Help Autism

175 RON Donations raised
17.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Ca fost sportiv de performanta am fost mereu o persoana ambitioasa, care merge pana la capat atunci cand isi fixeaza un obiectiv. Sa alerg pentru cei de la Help Autism in cadrul Maratonului Bucuresti reprezinta o mare responsabilitate pentru mine, dar totodata este o ocazie de a le oferi o raza de speranta copiilor diagnosticati cu TSA.                                                        

Va multumesc din suflet pentru orice suma donata si va asigur ca micul vostru efort reprezinta enorm pentru acesti micuti greu incercati de soarta.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donations

Multumesc Radu Voiculescu pentru donatie!
08 Oct 2014
04 Oct 2014
Cred cu tarie in cauza pe care o sustin la MIB
04 Oct 2014