Leontina Văduva - Help Autism

La aniversarea a 30 de ani de carieră, marea Soprană Leontina Văduva își dăruiește ziua de naștere celor 400 de copii ai Asociației Help Autism

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În această primăvară, am avut bucuria de a cânta din nou la București, pe marea scenă a Ateneului Român, de această dată pentru o cauză de suflet. Alături de muzicianul Grigore Leșe, regretatul organist Maestrul Nicolae Licareț și pianista Laure Cambau am încercat să aduc bucurie și să dăruiesc un gram de speranță copiilor cu autism, prin concertul caritabil "Suflet în Colori", la invitația Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociației Help Autism.  

Cred cu tărie că sprijinul fiecăruia dintre noi poate însemna o șansă la recuperare pentru copiii cu autism, de aceea am hotărât ca în acest an special pentru mine, an aniversar Leontina Văduva 30, să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu.

Vă rog, așadar, să nu-mi trimiteți daruri, ci să trimiteți un gând bun și o donație pentru cei 400 de copii ai Asociației Help Autism.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!