Oana Boldeiu - Help Autism

AMBASADOR AL MISIUNII HELP AUTISM, ALERG PENTRU FERICIRE

490 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Ma numesc Ionela Boldeiu si sunt unul dintre alergatorii cu suflet de la Halloween Old Town Race.

Am inceput sa alerg destul de recent, de aproximativ 3 luni, insa deja am depasit 90 km alergati si am si participat la primul meu semi-maraton (Bucharest International Marathon).

De ce am inceput sa alerg si de ce continui sa o fac? Pentru sanatate, pentru ca ma inspira, ma motiveaza si ma ajuta sa-mi depasesc limitele. Dar, mai presus de toate, imi da energia si fericirea de care am nevoie.

Fiindca intotdeauna am simtit nevoia sa fiu inconjurata de oameni, sa am cu cine sa impart fericirea, si fiindca iubesc si foarte mult copiii, de Halloween voi alerga pentru cauza Asociatiei Help Autism.

Desigur,  doar cu ajutorul donatiilor voastre le voi putea reda zambetul pe buze copilasilor. Prin gestul vostru, ei vor beneficia de terapie gratuita.

Pentru noi poate nu inseamna mult, insa pentru micuti inseamna enorm.

Asa ca haideti sa ii ajutam sa aiba o viata mai buna, mai fericita!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Halloween Old Town Race

Halloween Old Town Race transforma Centrul Vechi intr-o atractie bantuita! La apusul soarelui, cu o bagheta magica si o formula numai de unii stiuta, centrul Bucurestiului se va transforma intr-o pis

12 Donatii

Felicitari, Oana!
03 Nov 2014
Baftă multă! :)
29 Oct 2014
28 Oct 2014
Pentru indeplinirea targetului :D
28 Oct 2014
28 Oct 2014
go ! go ! go !
28 Oct 2014
28 Oct 2014
27 Oct 2014
30 Oct 2014
Mult succes Oana :)
27 Oct 2014
27 Oct 2014
Succes! La cat mai multe curse in care sa sustii asemenea cauze!
17 Oct 2014