Mugur Paun - Help Autism

Mugur Alearga Pentru Zambetul Copiilor din Asociatia Help Autism

85 RON Donations raised
11.333333333333% Complete
750 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Copiii reprezintă viitorul și sunt continuitatea noastră. Este alegerea noastră să clădim o lume mai bună, cu copii zâmbitori, dornici de cunoaștere și iubitori de frumos.

Am ales să alerg pentru că mă inspiră, mă motivează și mă ajută să îmi cunosc limitele în dorința de a le depăși. Pe 19 Aprilie, doresc să alerg Maratonul International AROBS Cluj (42.195 km) în sprijinul copiilor din Asociația Help Autism.

De aceea, apelez la dvs. pentru a ajuta acești copii să poată spera la o viață normală. Cred că împreună putem strânge o mică sumă, atât de necesară terapiei pentru cât mai mulți dintre ei.

Va multumesc tuturor!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Maratonul Internațional AROBS Cluj Napoca ~ 2015

Dacă la ediția din 2014 a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca au participat aproximativ 3000 de sportivi din 22 de tari, anul acesta organizatorii se așteaptă la o participare de 3500 de

2 Donations

10 Apr 2015
Forta....!!!
10 Apr 2015