Mihai Paduraru - Help Autism

Alerg pentru copiii Help Autism

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Iubesc sportul, iubesc copiii si anul acesta de 1 decembrie m-am hotarat sa alerg pentru copiii diagnosticati cu autism ai Asociatiei HelpAutism.

Cu toate acestea fara un scop in afara sinelui, alerg in van. Pheidippides a alergat de la Marathon la Athena cu scopul de a-i instiinta pe greci despre victoria impotriva persanilor, apoi a murit.

Atletismul este unul dintre acele sporturi care solicita corpul la eforturi maxime. Obisnuiesc sa ma antrenez pentru competitii in care scopul este sa devin mai performant, desi sunt departe de performanta imi place competitia.

Tie iti place competitia?

Sustine-ma si doneaza..nu uita, gesturile mici au schimbat lumea!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!