Laura Capata - Help Autism

Pentru copii ce au nevoie de ajutorul nostru

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Eu sunt Laura, iar pe 1 noiembrie alerg pentru copiii ce sufera de autism, sprijiniti prin intermediul Asociatiei Help Autism in Romania.

In 2014, am avut posibilitatea sa cunosc personal Help Autism si sa asist la marturiile unor parinti care, la fel ca si copiii lor, au beneficiat de ajutorul acestei asociatii. Marturii ce au confirmat ajutorul inestimabil pe care niste oameni cu suflet, dedicati si determinati il ofera gratuit celor care nu au posibilitatea sa si-l asigure prin surse proprii: diagnosticare (precoce, in cele mai fericite cazuri) si terapie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, prin servicii asigurate in centre speciale sau la domiciliu, pentru o perioada, de cele mai multe ori nedeterminata, a tratamentului. 

Romania are in continuare nevoie de educatie si sprijin pentru a intelege si a integra social copii cu disabilitati. Cred, la fel ca si Help Autism, ca acestia nu sunt o cauza irecuperabila. Cred ca prin ajutor de specialitate si bunavointa, exista solutii pentru a le oferi si lor o sansa la o viata normala. Cred ca viata fiecarui copil are aceeasi valoare, insa nu toti se nasc sau evolueaza cu aceleasi sanse pentru o viata normala - de aceea, trebuie sa ii ajutam.

Cred ca o lume mai buna depinde si de fiecare dintre noi. Pentru aceia dintre voi care doresc si au posibilitatea sa ofere ajutor acestor copii, va rog sa o faceti prin intermediul acestei pagini sau contactand direct asociatia Help Autism la contact@helpautism.ro.  

Va multumesc,

Laura


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Halloween Old Town Race

Halloween Old Town Race transforma Centrul Vechi intr-o atractie bantuita! La apusul soarelui, cu o bagheta magica si o formula numai de unii stiuta, centrul Bucurestiului se va transforma intr-o pis

2 Donatii

Sa fie cu folos!
30 Oct 2014
29 Oct 2014