Nicolae Bajenica - Help Autism

Impreuna pentru binele copiilor

110 RON Donatii stranse
11% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa alerg primul maraton, la doi ani de cand am capatat aceasta pasiune si in acelasi timp, impreuna cu HELPAUTISM, sa sustin copiii care au cea mai mare nevoie de noi, copiii diagnosticati cu autism.

Autismul este o tulburare de dezvoltare de origine neurobiologică şi este considerată drept una dintre cele mai severe tulburări neuropsihiatrice ale copilăriei.

Fiecare dintre noi stim ce inseamna sa te poti bucura de copilarie, sa iesi la joaca si sa stai cu orele, pana cand esti chemat in casa, sa faci boacane, sa vina vecinii la tine la usa, iar tu sa dai din umeri ca si cum nu stii despre ce e vorba cand te intreaba tatal ce s-a intamplat, sa razi in hohote in fata blocului, sa joci fotbal cu mingea baiatului al carui singur post posibil e cel de portar, sa urle vecinele, de obicei mai in varsta la tine, pentru ca faci zgomot si le deranjezi, sa mergi la baie(scaldat), iar parintii sa fie disperati pentru ca nu stiu nimic de tine, sa iti adormi bunicii si apoi sa mergi la balta. 

Astea si multe altele si-ar dori si copiii cu autism sa faca, dar NU POT!

Impreuna putem sa ii sustinem pentru ca intr-o buna zi sa poata face si ei ceea ce am facut noi, si ei merita sa se bucure de copilarie. E foarte simplu! Orice suma donata, indiferent de valoare, e mai mult decat necesara in acest proiect de suflet.

Te astept sa ne fii aproape!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Mandru de tine, prietene! Impreuna vom schimba multe!
11 Oct 2016

Cristiana Ungureanu (Marica)

30 RON
06 Oct 2016

Andreea Viki

30 RON
06 Oct 2016