Mihai Stan - Help Autism

IMI DONEZ ZIUA DE NASTERE COPIILOR CU AUTISM

2,000 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am cunoscut prima dată autismul în 2013, când nepoţelul unor prieteni foarte buni a fost diagnosticat cu autism. De atunci continuu am încercat să ajut şi să susţin o cauză atât de diferită de cea pe care eu o reprezentam. Dar, prin cultură putem susţine diferite cauze, aşa a început povestea de suflet cu Asociaţia Help Autism, aşa a luat naştere evenimentul SUFLET ÎN CULORI. Un concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism ajuns în 2017 la cea de-a patra ediție. Cred în acest eveniment deosebit și doresc să fac şi mai mult pentru acești copii speciali, aşa că anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu.

Anul trecut, pentru prima data, mi-am donat ziua de naștere copiilor cu autism. Anul acesta am incredere că voi reuşi să depăşesc suma propusă, vă rog aşadar să nu-mi trimiteți daruri, ci fiți alături de mine cu un gând bun și o donație pentru copii diagnosticați cu autism.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

900 RON
Cadou ptr Mihai Stan de ziua lui!
09 Aug 2017
02 Aug 2017

Rodica si Gabriel

500 RON
01 Aug 2017
La Multi Ani, prieten drag!
01 Aug 2017
01 Aug 2017
Tanti auguri Mihai, a sostegno del progetto per i bambini autistici. Andreana
31 Jul 2017
La multi ani, Mihai!
27 Jul 2017