Malin Bololoi - Help Autism

Din Inima Pentru Eva

795 RON Donatii stranse
19.875% Complete
4,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mami m-a învăţat că ziua de naştere este despre a petrece momente frumoase alături de prieteni şi nu despre cadouri. Exact cum a spus ea şi m-a facut să râd ...nu ne facem ziua de naştere ca să primim cadouri multe, ci să ne zbenguim cu prietenii şi să ne distrăm  :))  Eu unul asta îmi doresc aşa că anul acesta am început din timp, ca să pot să mă distrez până pe 18 iulie, când va fi într-adevăr ziua mea de naştere şi voi face 8 anisori, cu toţi prietenii mei.

A, şi NU UITA!!! La ziua mea să nu aduci cadouri, cadoul mi-l ia mama, unul singur pe care mi-l doresc mult. Tu, dacă vrei, ajut-o pe Eva, donând. Ea are nevoie de 4.000 ron pentru a urma tratamentul in urma operatiei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Salut, eu sunt Mălin, mă cunoașteti de anul trecut…mi-am donat ziua de naștere unui prieten drag. Cei 4000 de lei strânși cu ajutorul vostru, l-au ajutat să poată urma tratamentul, fiind dia

7 Donatii

Sufletele mari nu sunt cele care au mai putine pasiuni si mai multe virtuti decat sufletele de rand, ci doar acelea care au planuri mai mari(Rochefoucauld)
01 Aug 2015
La multi ani Malin, felicitari pt fapta ta buna!
21 Jul 2015
La multi ani Malin! Fam. Pletea
18 Jul 2015
La multi ani, Malin!!! Felicitari pentru aceasta actiune dedicata Evei!
18 Jul 2015
De la Smaranda
19 Jun 2015
19 Jun 2015
De la Gemma : )
19 Jun 2015