Malin Bololoi - Help Autism

De ziua mea nu vreau niciun cadou

1,550 RON Donatii stranse
38.75% Complete
4,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

“- Mălin, se apropie ziua ta de naştere. În acest an vrei să-ţi donezi ziua precum în ultimii 3 ani sau vrei să îţi aducă colegii tăi cadouri?”

„- Mama, i-am anunţat deja pe colegii mei că îmi donez ziua, nu vreau niciun cadou...”

 Şi de la o discuţie despre cadouri am ajuns să vorbim despre cât bine poate dărui o zi de naştere, despre ce face George, primul băieţel pentru care Mălin şi-a donat ziua, suspect de leucemie, acum 3 ani, despre Eva, micuţa operată în urmă cu 2 ani şi cât de mult au ajutat-o bănuţii donaţi de prietenii lui, precum şi dacă copiii din centre mai au sau nu nevoie de "jucării pentru terapie".. Căci pentru copiii cu autism jucăriile sunt pentru învăţat şi nu pentru jucat  iar Mălin a învăţat asta demult, încă de pe vremea când şi pe el jucăriile l-au ajutat doar să înveţe, ani de zile...

 Anul trecut, darurile de ziua lui s-au transformat în materiale pentru terapia copiilor din centrul care-i poartă numele, centrul Help Autism.

În acest an, pe 18 iulie, Mălin împlineşte 10 ani şi a ales să îşi doneze, pentru al patrulea an la rând, ziua de naştere micuţilor ce se află astăzi în locul în care a fost şi el în urmă cu 8 ani, la începutul unui drum lung către recuperare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

20 Jul 2017
La Multi Ani!!!
14 Jul 2017

Sebastian Rau-Neacsu

150 RON
La multi ani!
17 Jun 2017
La multi ani copil frumos! Sa fii fericit! Cu drag,Alexandru si mama lui
17 Jun 2017
Sa fii fericit
16 Jun 2017
La multi ani, Malin!
16 Jun 2017

Ruxandra Lapusan

300 RON
La multi ani, Malin!
15 Jun 2017
La mulți ani, draga Malin! Sa ai o viața frumoasa și implinita, sa aduci bucurie in viața celor dragi! Toată aprecierea pentru gestul tău!
15 Jun 2017