Dan Zupu - Help Autism

Inot, biciclesc si alerg pentru copiii cu autism

850 RON Donations raised
21.25% Complete
4,000 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

De ce sa nu recunosc? N-a fost ideea mea cu strangerea de fonduri. Dar mi-ar fi placut sa fie. O prietena m-a impulsionat sa strang niste bani pentru organizatia Help Autism, ca sa « nu ma antrenez degeaba ». Idee foarte buna. Asa ca in timp ce inot, biciclesc sau alerg pentru competitia de triatlon Ironman Mont-Tremblant, sper sa pot strange cat mai multe donatii pentru copiii autisti si sa le facem impreuna o viata mai frumoasa.

O competitie de triatlon Ironman consta in 3800 metri inot, 180 km biciclit si 42.2 km alergat. Sper sa pot termina aceasta cursa; este o mare provocare pentru mine.

Multumesc tuturor celor care au donat pentru Help Autism, prin intermediul profilului meu,  si celor care doar au vizitat aceasta pagina.

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

IRONMAN - Mont Tremblant, Canada ~ 2014

http://www.ironman.com/triathlon/events/americas/ironman/mont-tremblant.aspx#axzz369TItb5Z

7 Donations

Felicitari Dane! Esti un model demn de urmat!
25 Aug 2014
succes Dane
31 Jul 2014
Succes frate-miu!
10 Jul 2014
Bafta Dane!
10 Jul 2014
Mult succes Dane si spor la antrenament!
08 Jul 2014
08 Jul 2014
Succes Dan !
08 Jul 2014