Cele 4 Fantastice - Help Autism

Cele 4 Fantastice susțin terapia copiilor cu autism

620 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cele 4 Fantastice, adică Adriana, Alexandra, Bogdana şi Camelia, îşi unesc super puterile pentru a ajuta copiii diagnosticaţi cu autism. Fetele aleargă la proba de ştafetă de la International Bucharest Marathon pentru Help Autism, asociaţie care sprijină zeci de familii din Romania.

Cu ajutorul donaţiilor voastre, copiii se vor bucura de parteneri de joaca instruiţi şi calificaţi (terapeuţi), în mod gratuit. Pasionată de joacă şi educaţie, Alexandra îşi doreşte să îi ajute pe cei mici să ajungă mari şi puternici, Bogdana crede cu tărie că paşii mici, dar siguri sunt cheia reuşitelor, Adriana caută mereu raza de soare dintre nori, iar Camelia este omul din interior care lucrează alături de copii simpatici ce au nevoie de îndrumare specializată la joaca şi învăţare.

Cele 3 fete de comunicare şi psihoterapeuta îşi îmbracă echipamentele speciale, îşi pun adidaşii şi îşi antrenează super puterile pentru maratonul ce urmează. Însă au nevoie de sprijinul vostru pentru a trece linia de sosire cu succes.

Şi voi aveţi super puteri. Donaţi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

11 Donatii

Am venit de la Constanta să le încurajez pe Fantastice la maraton și vreau să susțin cauza lor.
05 Oct 2014
Am reusiiiit :D
04 Oct 2014
Sustin cauza pentru care alearga Bodanita
03 Oct 2014
Nu-i pentru voi, e pentru copii. :P
03 Oct 2014
pași mici, dar siguri
03 Oct 2014
Girls, remember: no cigarettes, no alcohol and no sex as preparations.
02 Oct 2014
Mult succes fetelor!
02 Oct 2014
02 Oct 2014
Daca nu noi, atunci cine?!
17 Sep 2014
17 Sep 2014
Felicitari si succes! :)
17 Sep 2014