Andreea Stoica - Help Autism

Dar din dar se face Rai!

1,110 RON Donatii stranse
44.223107569721% Complete
2,510 RON Target
3 Donatii

 

Prieteni, rude, cunoscuti, admiratori, fani FUN SCIENCE.. se apropie ziua mea!!!! Pe 9 august avem din nou prilej de bucurie si de daruire! 

Imi doresc sa duc mai departe lectia pe care ne-a predat-o un baietel de doar 7 ani, pe nume Malin Bololoi, care, la ziua lui de nastere, a preferat, in locul cadourilor obisnuite, sa isi arate prietenia sincera pentru George, un baietel diagnosticat cu leucemie, in faza incipienta, dar cu foarte mari sanse de vindecare!

Malin a reusit sa stranga o parte din suma necesara, iar eu sper sa primesc de ziua mea tot ceea ce mi-am propus pentru George, si astfel sa fiu onorata ca reusesc sa duc la bun sfarsit misiunea inceputa de Malin, cel mai bun exemplu pentru noi toti!

Va multumesc tuturor pentru ca sarbatoriti binele! :) 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

"Spre tărâmul fericirii!" cu Mălin pentru George

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori, peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astăzi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie de tine.

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

11 Aug 2014
La multi ani ANdreea!!!!
01 Aug 2014