Andreea Andrescu - Help Autism

Halloween pentru Help Autism!

50 RON Donatii stranse
16.666666666667% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În urmă cu trei săptămâni, când am pus pentru prima dată piciorul în Centrul Help Autism am întâlnit atât copii care beneficiază de sprijinul Asociației, cât și echipa care, pe parcursul celor 4 ani de existență, a reușit să deschidă o nouă viziune și să dea șansa la o viață normală copiilor cu autism.

Din dorința de a contribui la strângerea de donații care vor susține și în viitor terapia acestor copii, am decis să alerg pentru cauza Help Autism, distrandu-mă pe 1 noiembrie la Halloween Old Town Race. 

Vă invit și pe voi, prieteni, să fiți generoși și să donați pentru cei mici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Halloween Old Town Race

Halloween Old Town Race transforma Centrul Vechi intr-o atractie bantuita! La apusul soarelui, cu o bagheta magica si o formula numai de unii stiuta, centrul Bucurestiului se va transforma intr-o pis

1 Donatii

Degetzicaaaa!!!
03 Nov 2014