Alexandra Caraulani - Help Autism

Alerg din nou pentru copiii Help Autism

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru copiii cu autism pentru ca mie, alergatul mi-a conferit echilibrul de care aveam nevoie si pentru ca ma simt datoare sa impart din bucuria mea cu ei, asa cum pot...incercand sa le fac viata mai buna si sa ii vad zambind.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

So…today…run. Run like it is the last day of your life. Run like…you’re a crazy man chasing happiness. Run for your family and your friends. Be happy, enjoy running, alright? But there is one more thing… It’s important you don’t hold back.
17 Sep 2014
17 Sep 2014