Alinna Kojocari - Help Autism

Daruieste zambetul unui copil!

135 RON Donatii stranse
45% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii sunt viața și continuitatea noastră. Câtă fericire pură au în zâmbetul lor! Nu aș putea sa stau nepăsătoare, fără să nu fac tot ceea ce pot pentru a-i ajuta pe acești micuți.

Pe 1 noiembrie alerg pentru prima dată, fericită că cei 5 km parcurși sunt pentru binele copiilor Help Autism!

Sper ca împreună cu voi să adunăm cât putem pentru a da o sanșă la terapie gratuită pentru cât mai mulți dintre ei. Nu toate familiile își permit financiar să își ajute copilașul. Copiii Help Autism au nevoie de noi și de sprijinul nostru. Haideti sa-i ajutăm, sa facem un bine!

E în puterile noastre să creăm o lume mai bună, cu copii care știu să zâmbească, să descopere, să cunoască, să înțeleagă și să iubească!

Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Halloween Old Town Race

Halloween Old Town Race transforma Centrul Vechi intr-o atractie bantuita! La apusul soarelui, cu o bagheta magica si o formula numai de unii stiuta, centrul Bucurestiului se va transforma intr-o pis

3 Donatii

28 Oct 2014
27 Oct 2014
Felicitari pentru initiativa si transpiratie placuta la cursa pentru o cauza nobila!
27 Oct 2014