Jos Cu Barba Mea!

 

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fara un plan dinainte stabilit, cu un inceput de barba neanderthala de parca eram naufragiat, mai naufragiat pe zi ce trecea, intr-o discutie joviala, un coleg mi-a marturisit faptul ca, mi-ar taia barba in somn daca ar avea ocazia! Pornind de la o samanta de adevar, si un flashback despre #noshavenovember de anul trecut , am decis sa-mi pun barba la bataie.

Fie ca ma cunosti personal, fie ca ai auzit de mine :)), fie ca m-ai vazut in poze si ma confunzi cu un actor celebru, te provoc sa-mi accepti provocarea!

Toata luna noiembrie o sa economisesc banii pe care i-as cheltui in intretinerea “podoabei” mele faciale, iar la final o sa ii donez in nume propriu. Pe tine te provoc sa donezi daca vrei sa ma vezi cat mai urat pe zi ce trece! 

Pentru donatiile de 30 Ron – primesti o poza cu autograf !

Pentru donatiile de 50 Ron – primesti o poza cu autograf si o rama magnetica !

Pentru donatiile de 70 Ron – primesti o poza cu autograf si un sample din barba mea!

Urmareste pagina de www.facebook.com/JosCuBarbaMea pentru update-uri, poze, clipuri si noi provocari.

Toate fondurile colectate sunt in beneficiul copiilor Centrului HelpAutism. Cu 50% din suma colectata, o sa dotez cu jucarii  camerele de terapie din centrul unde lucrez/voluntariez,  iar cu restul sumei o sa sustin Programului National de Diagnostic Precoce si Evaluare Psihologica Complexa.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Fara un plan dinainte stabilit, cu un inceput de barba neanderthala de parca eram naufragiat, mai naufragiat pe zi ce trecea, intr-o discutie joviala, un coleg mi-a marturisit faptul ca, mi-ar taia barba in somn daca ar avea ocazia! Pornind de la o samanta de adevar, si un flashback despre #noshavenovember de anul trecut , am decis sa-mi pun barba la bataie. Fie ca ma cunosti personal, fie ca ai

 

2 Donații

Spor la Barba :)
27 Nov 2014
Siii...am spart gheata :)
12 Nov 2014