Georgiana Stangu - Help Autism

Cadoul vostru de ziua mea

645 RON Donations raised
64.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Anul acesta implinesc 31 de ani (!! scandalos!!) si imi doresc ca toate cadourile la care v-ati gandit deja sa se transforme in donatii - e dorinta mea, deci nu mi-o puteti refuza :)

Tot in luna aprilie, respectiv in data de 2, este si Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.

Cauza aleasa este una gandita si dezvoltata de Organizatia Help Autism in 2013, un program national de depistare precoce a autismului in randul copiilor. Autismul este considerat una dintre cele mai severe tulburari neurobiologice ale copilariei, iar identificarea cat mai timpurie a acesteia duce la cresterea sanselor pentru o dezvoltare normala si integrarea in societate a copilului diagnosticat. Haideti sa fim si noi sansa si speranta, asta imi doresc la 31 de ani :)

Va multumesc!

Georgiana  

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donations

Laurentiu si Ioana

50 RON
La multi ani!
23 Apr 2019
La multi ani! Mult spor si succes!
19 Apr 2019

Anonymous

170 RON
19 Apr 2019

Gabriela Stangu si Ștefania Băzărîncă

200 RON
14 Apr 2019
12 Apr 2019

Anonymous

75 RON
La mulţi ani! Acesta să fie anul în care vei găsi drumul care îţi este destinat!
11 Apr 2019