Raluca Dan - Help Autism

De ziua mea aducem zâmbete copiilor

1,600 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, odată cu schimbarea prefixului am hotărât să îmi fac un altfel de cadou! In acest sens am nevoie de ajutorul vostru,pentru că împreună sa putem contribui la binele unor copii, mai exact:  terapie gratuita pentru copii ce suferă de autism.

Propunerea este că banii destinați cadoului sa ii redirecționați asociatei ce susține cauza , cu mentiunea că detaliile legate de scopul folosirii acestora le găsiți în josul paginii ,secțiunea "in beneficiul a".

Va mulțumesc anticipat și ne vedem sa sarbatorim că niște părinți responsibili ce suntem,nu in club, ci la papa bun :)))


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

200 RON
30 Sep 2018

Anonymous

300 RON
28 Sep 2018

Anonymous

300 RON
26 Sep 2018

Anonymous

600 RON
25 Sep 2018

Alexandra, Laur, Vicky si Nanj

200 RON
O initiativa demna de schimbarea de prefix! Iti dorim multa sanatate si fericire alaturi de puisorii tai. Multi pupici!
24 Sep 2018