Valentina Ioniță - Help Autism

Imi donez ziua de naștere copiilor cu autism! Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut,pentru prima data,mi-am donat  ziua de nastere copiilor cu autism. Anul acesta am incredere ca voi reusi sa depasesc suma propusa. Va rog sa fiti din nou alaturi de mine cu un gand bun si o donatie pentru copiii diagnosticati cu autism.

Cine sufera de autism in Romania se poate astepta oricand la jigniri din partea politicienilor dar si la un ajutor individual, din partea unor oameni care se zbat si pun suflet sa ofere sau sa obtina terapii esentiale pentru acesti copilasi.

Impreuna suntem mai buni, mai puternici! In spiritul traditiei crestine, de dragoste fata de aproapele nostru aflat in suferinta, ar trebui sa intelegem drama prin care trec acesti copii si familiile lor. Sa-i ajutam, dupa masura posibilitatilor noastre.

Orice minut valorificat se poate intoarce in favoarea copiilor diagnosticati cu autism si a recuperarii acestora.

Fii solidar!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!