Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniela Bololoi Help Autism

100% Complete
6,980 RON
Donations raised
4,000 RON
Target
12
Donations
I want to donate!

“A fost un moment foarte util și bine venit pentru noi. Am reușit să ne revenim, am conștientizat că pentru a merge mai departe trebuie să fii atent la tine, să te poți împăca cu tine”. - domnul Georgescu, participant alături de familia lui la ediția 2016 a taberei de dezvoltare personală din cadrul Asociației Help Autism, cu ajutorul vostru.

Pentru că în fiecare an de ziua mea îmi doresc să dăruiesc bucurie celor din jurul meu, anul acesta am nevoie de ajutorul vostru să acordăm sprijin unui alt cuplu din familia Help Autism care se luptă cu diagnosticul copilului lor de doar 3 anișori. Haideți să-i ajutam în lupta cu autismul și să le dăruim șansa de a merge într-o tabără de dezvoltare personală, pentru că, nu-i așa, greutățile pot fi învinse mai ușor în sânul unei familii echilibrate care să se poată concentra astfel pe rezultatele recuperării copilului lor, o familie unită care învață să facă față provocărilor diagnosticului împreună.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi către acestă cauză.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

12 Donations

La Multi Ani!!!
09 Oct 2017
Din partea prietenilor, multa sanatate si fericire!
05 Oct 2017
04 Oct 2017
04 Oct 2017
La Multi Ani ! Iti doresc ca ziua de azi sa o ai plina de oameni buni, ganduri bune si momente fericite! Iti doresc sa simti ca viata te trateaza excelent! Toate cele bune, Cosmin.
03 Oct 2017
La multi ani, Daniela!
03 Oct 2017

Anonymous

500 RON
02 Oct 2017
Succes!!!
29 Sep 2017
300 RON
La mulți ani, om minunat! Sa îți păstrezi altruismul, tenacitatea și sufletul bun, sa te păstrezi așa cum te-am cunoscut!
29 Sep 2017
Cu multa iubire si ganduri bune!
28 Sep 2017
La multi ani minunati! Iti dorim multa sanatate si seninatate, bucurie si satisfactie in toate actiunile pe care le faci cu atat de mult drag.
28 Sep 2017
Felicitari pentru aceasta campanie! A devenit un bun obicei :). Si sa nu uit.. la multi ani!!! :)
28 Sep 2017
Daniela Bololoi : Help Autism
Cel mai frumos cadou de ziua mea