Florin Serbu - Help Autism

Florin Serbu alearga pentru copiii Help Autism

265 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Florin Serbu este pasionat de tehnologie, petrece mai mult de 10 ore pe zi in fata calculatorului insa gaseste timp sa alerge prin parc sau sa pedaleze pe bulevardele aglomerate ale Bucurestiului. Adevarata provocare o reprezinta semimaratonul din 18 mai unde s-a inscris alaturi de colegii sai de la OSF Global Services.

"N-am alergat niciodata 21km, nici nu cred ca am mers atat. Cred totusi ca alergatul nu e problema ci mai degraba rezistenta psihica ce slabeste puternic dupa primii 6-7km. E foarta importanta motivatia pe care o ai, mindset-ul impinge limitele organismului. " Voluntar inca din facultate in diverse ONG-uri participa in actiuni ce promoveaza activitatea fizica, in prezent activeaza in echipa proiectului: BusinessPeBicicleta - https://www.facebook.com/BusinessPeBicicleta

A organizat Craciunul trecut o actiune caritabila in localitatea natala, prin care a oferit o masa de sarbatori si cadouri pentru 24 de copii proveniti din familii defavorizate.

Pe 18 mai alearga pentru cauza organizatiei Help Autism si doreste ca prin intermediul acestei platforme sa contribuie la integrarea copiilor cu autism in societate. "Ma doare atunci cand vad un copil cu autism. M-as bucura sa pot strange pentru ei 150 lei, aceasta este tinta pe care o am, insa mi se intampla foarte des sa subestimez; numai ca acum ar fi o surpriza placuta!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

7 Donatii

16 May 2014
16 May 2014
16 May 2014
Go Florin Go! Everybody should run for a noble cause
16 May 2014
16 May 2014
15 May 2014
Go Florin Go!
15 May 2014