Sustinem impreuna copiii cu autism

 

Elena Oană Help Autism

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De cele mai multe ori lipsa resurselor financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare de a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. Asociația Help Autism sprijină 385 de familii pentru susținerea costurilor recuperării copiilor lor. Alătura-te cauzei și ajută-i și tu să poată susține costul orelor de care viitorul copiilor lor depinde.

 

Iată câteva povești ale copiilor noștri, alături de pasiunile și dorințele lor. Împreună putem reuși sa-i recuperăm, să-i ințelegem și să le împlinim dorințele.

 

Sunt Paul, am 3 ani și 5 luni și sunt vesel, sociabil și îmi plac foarte foarte mult cuburile și culorile. Sunt într-o lume a mea din care vreau să ies cât mai repede. Si fratele meu, care abia a împlinit 2 ani, Elias, are nevoie de sprijinul vostru. 

 

Eu sunt Alex și am 3 ani și 9 luni. Încă nu vorbesc dar mă straduiesc să învăt și recuperez cu pași mărunți timpul pe care l-am pierdut. Îmi plac mașinile și trenulețele, și vreau să mă joc și cu alți copii. Vreau și eu să ințeleg adulții și ei pe mine.

 

Bună, mă numesc Tudor și am 3 ani și 10 luni. Îmi place culoarea albastră, să citesc literele și să număr. Mașinuțele și alergatul sunt pasiunile mele. Învăț să am răbdare, să mă spăl pe mânuțe, să mănânc singur, să vorbesc și să mă joc cu alti copii. Aș vrea să mă înțelegeți și să vă înțeleg.

 

Bună! Pe mine ma cheamă Cosmin și am 4 ani. Deși am fost diagnosticat cu autism, prin straduința părinților mei am reușit sa ies la lumină. Sunt mereu vesel, sociabil si deschis la noutăți. Îmi place să cânt la orgă și mă descurc de minune la tot ceea ce înseamnă tehnologie.

 

Sunt Alexandra Gabriela și am 2 ani și 10 luni. Părinții mei s-au bucurat foarte mult când am venit pe lume, și m-au văzut ca pe a doua minune din viața lor. Spun ca sunt un îngeraș cu ochii mari si albastri, că sunt inteligentă, dar că încă nu am reușit să vorbesc. Uneori comunic cu ceilalți și îmi iubesc fratele foarte mult. Sper ca intr-o să-i pot spune lui și mamei mele “Vă iubesc!”.

 

Aventura mea în lupta cu autismul a început în 2013, spune Mihnea, copilul care își dorește sa devină artist din „autist”. Dupa un an de terapie am reușit să încălzesc sufletul mamei mele când i-am spus pentru prima oară “mama”. Am învățat să cer lucruri, să-mi spun numele “Minea”, și merg la grădiniță unde-mi place foarte mult. Îmi place sa râd și să alerg și sunt cel mai fericit copil din lume!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. Pana pe 15 decembrie vor incerca sa stranga cat mai multe fonduri pentru proiecte sociale pe care au ales sa le sustina prin platforma Galantom. O intrecere in care cei mai mari castigatori sunt beneficiarii proiectelor sociale sustinute.  O idee asa de fai

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Elena Oană : Help Autism
Sustinem impreuna copiii cu autism